Restaurant Spaans Dak

Schitterend gelegen aan de rand van Meerdaalwoud en tussen de vijvers van het recreatiedomein “Zoet Water” op slechts 7 km ten zuiden van Leuven staat het Spaans Dak.

Lunch / Diner

€ 50,00

Aangepaste wijnen – € 20,00

Driegangen verrassingsmenu volgens marktaanbod

Belgian caviar ‘Gold label’ 30g to share bij het aperitief (€ 70,00 )
Liever kaasassortiment als dessert bij de lunch/dinner? = Suppl. € 8,00

Niet geldig op vrijdag- en zaterdagavond

_______

Vins personnalisés – € 20,00

Menu surprise à trois plats selon l’offre du marché

Caviar belge ‘Gold label’ 30g à partager avec l’apéritif (€ 70,00 )
Préférer une sélection de fromages comme dessert avec le déjeuner/dîner = Suppl. € 8,00

Non valable le vendredi et samedi soir

Business Lunch

€ 42,00

Aangepaste wijnen – € 20,00

Tweegangen verrassingsmenu (voor-, hoofdgerecht) volgens marktaanbod
Enkel geldig op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

_______

Vins personnalisés – € 20,00

Menu surprise à deux plats (entrée, plat principal) selon l’offre du marché
Valable uniquement le mercredi, jeudi et vendredi après-midi

Menu Fijnproever / Menu Gourmet

€ 77,00

Aangepaste wijnen – € 28,00
(t.e.m hoofdgerecht)
Belgian caviar ‘Gold label’ 30g to share bij het aperitief
(suppl. € 70,00)

VOORGERECHT – ENTREE

Lomhaas / Aardpeer / Lavas / Koffie

Brosme / Topinambour / Livèche / Café

SURPLUS

*** Coquille / Schorseneren / Kapper / Appel

(*** suppl. 15 euro / met wijn 23 euro)

*** Coquille / Salsifis / Câpres / Pomme

(*** suppl. 15 euro / avec vin 23 euro)

VOORGERECHT – ENTREE

Fazant / Pastinaak / Girollen / Porto

Faisan / Panais / Girolles / Porto

HOOFDGERECHT – PLAT

Wilde eend / Kippenlever / Witloof / Bloemkool / Hazelnoot

Canard sauvage / Foie de poulet / Chicon / Choufleur / Noisette

 DESSERT

Banaan / Hazelnoot / Matcha

Banane / Noisette / Matcha

of / ou

Kaasassortiment van Elsen (suppl. 14 euro)

Assortiment de fromages van Elsen (suppl. 14 euro)

Kaas ipv dessert (Suppl. 8 euro)

Fromage au lieu de dessert (Suppl. 8 euro)

Kindermenu / Menu enfant

€ 35,00

Tomatensoep met ballekes

of

Huisgemaakte kaaskroketjes

Kipnuggets – Vis – Burger Met bijpassende garnituren

IJsje met chocoladesaus

_______


Soupe de tomates
aux boulettes

ou

Croquettes au fromage faites maison

Nuggets de poulet – Poisson – Burger Avec garnitures assorties

Crème glacée avec sauce au chocolat

A la Carte

VOORGERECHTEN – ENTREES

Vegetarisch voorgerecht   30 euro
Voorgerecht lunch / diner   34 euro
Coquille / Schorseneren / Kapper / Appel 38 euro
Lomhaas / Aardpeer / Lavas / Koffie 35 euro
Oesters Fine de Claire / Framboos / Citroen / Sjalot  36 euro
Oesters Fine de Claire / Gegratineerd / Nori 38 euro
Belgian Caviar ‘Gold label’   70 euro
Pomme moscovite 30g kaviaar  70 euro

HOOFDGERECHTEN – PLATS

Vegetarisch hoofdgerecht   38 euro
Hoofdgerecht lunch / diner   42 euro
Goudbrasem / Pastinaak / Girollen / Kervel  47 euro
Wilde eend / Kippenlever / Witloof / Bloemkool / Hazelnoot 46 euro
Kreeft / Herfstgroenten / Tartufo   65 euro

DESSERTS

Dessert lunch / diner   14 euro
Banaan / Hazelnoot / Matcha 14 euro
Dame blanche   14 euro
Kaasassortiment ‘Van Elsen’   16 euro

Eindejaar
KERSTMIS EN NIEUWJAAR MENU €155 pp ALL-IN

Menu enkel ALL-IN verkrijgbaar

Cava met Fingerfood

Flan / Ganzenlever / Vijg
Oester / Ponzu / komkommer
Sint-Jacobsvrucht / Pompoen / Mimolette

Krab / Holstein / Wortel / Sinaasappel

Leng / Knolselder / Dashi / Zilte groenten

***Kreeft / Cordicep / Yuzu
(Suppl. 18 Euro / Met wijn 26 Euro)

Hert / Zwarte pens / Wintergroenten / Tartuffo

Champagne / Mandarijn / Amandel / Speculoos
of
Geaffineerde kazen van Elsen
(suppl 8 Euro)

Mokka / Thee

Panna cotta / Frambozen
Citroen-meringue
Versnaperingen

OUDEJAARSAVOND MENU €195 pp ALL-IN

Menu enkel ALL-IN verkrijgbaar

Champagne met Fingerfood

Flan / Ganzenlever / Vijg
Oester / Ponzu / komkommer
Sint-Jacobsvrucht / Pompoen / Mimolette

Krab / Holstein / Wortel / Sinaasappel

Leng / Knolselder / Dashi / Zilte groenten

Kreeft / Cordicep / Yuzu

Hert / Zwarte pens / Wintergoenten / Tartuffo

Champagne / Mandarijn / Amandel / Speculoos
of
Geaffineerde kazen van Elsen
(Suppl. 8 Euro)

Mokka / Thee

Panna cotta / Frambozen
Citroen-meringue
Versnaperingen

Bubbels op middernacht

KIDS EINDEJAAR MENU €45 pp

Flan / Ganzenlever / Vijg
Zalm / Ponzu / Ramenas
Pompoen / Kokos / Noedel / Mossel

Bruchetta / Iberico / Comté

Bloemkoolvélouté / Parelhoen

Zalmcanneloni / Tomaat / Spinazie

Eindejaar nagerecht

Panna cotta / Frambozen
Citroen-meringue
Versnaperingen

TAKE-AWAY KERST & EINDEJAAR €88 pp

GEEN AANPASSINGEN MOGELIJK

Flan / Ganzenlever / Vijg
Zalm / Ponzu / Ramenas
Pompoen / Kokos / Noedel / Mossel

Krab / Holstein / Wortel / Sinaasappel

Leng / Knolselder / Dashi / Zilte groenten

Hert / Zwarte pens / Wintergoenten / Tartuffo

Eindejaar nagerecht

Panna cotta / Frambozen
Citroen-Meringue
Versnaperingen

Cadeaubonnen

Reserveren

Tel: 016 47 33 33

info@spaansdak.be

 Maurits Noëstraat 2
3050 Oud-Heverlee

© Copyright - Spaans Dak | BE 0446 263 445 | RestoFactory